09-04-13

Disney World 1

Hoog tijd om eens terug te denken aan ons fantastisch weekje in Disney World onlangs en om jullie wat foto's te laten zien.

Na een lange vlucht namen we een Disney busje naar ons hotel. En dat hotel was heel mooi. Ik zal hier nog blijven slapen.

0.jpg

En het zicht vanuit onze kamer van op ons terras was ook heel mooi. Als we naar rechts keken, zagen we:

7.jpg

En als we naar links keken, zagen we:

6.jpg

Mooi zicht he. We zien daar space mountain en het kasteel. Dus zoals je kan raden, konden we wandelen naar het Magic Kingdom, zalig.

In ons hotel zagen we ook enkele moderne kunstwerken: hier Mickey in de stijl van Miró

1.jpg

Deze keer gingen we niet winkelen naar Downtown Disney, te moe en te weinig tijd, maar we gingen wel eens wandelen op de boardwalk, met ook winkeltjes en restaurantjes:

5.jpg

We gingen ook naar één van onze buurhotels naar een ontbijt met karakters: het supercalifragilistic breakfast. Dus daar moesten we natuurlijk Mary Poppins tegen komen.

3.jpg

En nog enkele andere karakters uit boeken van Engelse schrijvers, zoals deze vriend van Alice, de Mad Hatter:

2.jpg

En ook Tigger kon natuurlijk niet ontbreken:

4.jpg

De rest van onze tijd spendeerden we in de parken. Wel bijna, we gingen ook een middagje rusten aan het zwembad van ons hotel, waar we wat zwemden en een cocktail dronken en in de jacuzzi gingen. Die rustperiode was wel eens nodig.

pool.jpg

 

 

14:21 Gepost door Kimmekepunk in Reizen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Wel typisch..jij bent in zomerse kledij en je vriendin in winterse..was het nu goed of slecht weer? hehe.
Inderdaad een schitterend gelegen hotel!!
En af en toe een rust lijkt me niet meer dan normaal..het zullen sowieso heel vermoeiende dagen geweest zijn..een mens moet een beetje voor zichzelf zorgen ook hè! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 09-04-13

Dag MizzD,

Het was lekker warm weer, maar we zaten in een restaurant waar de airco veel te hoog staat, en van Airco's krijgt Annick direct een verkoudheid en zo, dus van zodra we binnen gingen, deed ze een pull aan.
en dat was de laatste dag, voordat we terug naar huis vlogen, dus haar dunnere pulls zaten al in de koffer en ze had nu haar dikkere pull aan, al klaar voor het koude weer hier bij ons.

Groetjes

Gepost door: Kim | 10-04-13

Hihi..bedankt voor de uitgebreide uitleg..ik ben ook veel te nieuwsgierig soms hè! ;-)

Gepost door: mizzD | 10-04-13

De commentaren zijn gesloten.