17-04-13

Disney World 4

Vandaag gaan we naar ons favoriet park Epcot, waar we twee dagen naartoe gingen.

e1.jpg

En het flower and garden festival was toen bezig, dus topiaries met hopen, veel extra standje met plantinfo, maar ook standjes met extra eten en drinken, wat afgekeken van het food and wine festival.

e5.jpg

Hier zagen we Minnie:

e10.jpg

en Daisy:

e2.jpg

Nog eens de bol: spaceship earth, met wat planten en een fontein:

e9.jpg

Een deel van het park is gewijd aan landen, die zichzelf voorstellen. Zoals hier Engeland. En je kan de topiaries van Hook rechts zien, en van Peter Pan op het gebouw:

e4.jpg

Hier zitten we in Frankrijk:

e6.jpg

En hier de torii van Japan. Je herinnert je misschien de foto nog toen we effectief in Japan zaten, dus de Torii waarop deze is gebaseerd:

e7.jpg

Hier zitten we in Italië:

e3.jpg

En hier in Mexico:

e8.jpg

Ik weet niet waarom het van deze keer gelijk vermoeiender was dan anders, misschien omdat we wat ouder worden (echt??), maar we hadden geen van beide dagen energie genoeg over om naar de show en vuurwerk 's avonds om 9 uur te gaan kijken. Na het avondeten begon telkens ons bedje te roepen. of toch de kamer, zodat we niet meer hoefden te wandelen en onze voetjes konden laten rusten.

 

 

07:45 Gepost door Kimmekepunk in Reizen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hehe..ja écht..een mens wordt ouder hè..en gelukkig maar. ;-)
En het is niet dat je het nog nooit gezien hebt allemaal hè..die 'urge' is misschien een klein beetje aan het slijten? :-)
Maar jullie zagen weer enorm veel hoor..de hele wereld rond! leuke foto's!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 17-04-13

Mooi allemaal en zeker als ik merk dat het ginder zo'n mooi weer was terwijl we hier zaten te bibberen. Ik kan het best geloven dat je 's avonds doodmoe was.Ik vraag me soms af waar je de energie vandaan haalt want tenslotte zijn het vermoeiende reizen en dan nog met een groot tijdsverschil.En een erg rustig levnetje leid je ook al niet! Maar zolang het kan moet je het natuurlijk doen .Er komt een tijd dat het niet meer zo vlot zal gaan,dan heb je toch al die herinneringen en prachtige foto's..Ondertussen genieten we hier ook mee van.

Gepost door: magda | 18-04-13

De commentaren zijn gesloten.