31-05-13

Star Trek

Ik had tickets gewonnen voor de avant-première van de nieuwe Star Trek, Into Darkness. Nergens op de wedstrijdpagina, noch op de bevestigingsmail dat ik gewonnen had, stond vermeld dat de film in 3D ging zijn. Maar het was helaas toch in 3D.

Maar ik ben toch gegaan, ik dacht, het is eens de gelegenheid om te zien of ik een volledige film (2u10) kan uithouden in 3D. Tot nu toe zag ik enkel kortfilms (ongeveer 15 min) in 3D, meestal in pretparken. Maar daar proberen ze natuurlijk veel extreme 3D-effecten in een korte tijdspanne te plaatsen. En daar word ik ziek van: het gevoel van wagenziek te zijn, Wim krijgt er eerder hoofdpijn van.

Bij deze film doen ze het gelukkig niet, en ik heb de ganse film uitgehouden. Ik voelde het maar een klein beetje ongemakkelijk, maar het was in toom te houden, ik ging niet ineens moeten overgeven of zo. En Wim had ook maar een klein beetje hoofdpijn als ze te snel aan het lopen waren of zo.

En ik ben blij dat ik de ganse film heb uitgehouden, want het was een prachtige film. Je moet natuurlijk wel voor de Star Trek reeksen zijn. Nu, ik heb enkel de originele Star Trek reeks volledig gezien. Van de latere reeksen zag ik maar af en toe een aflevering. De oudere films heb ik niet gezien. Pas toen ze in 2009 terug begonnen zijn met films, ben ik ze gaan bekijken. De eerste film vond ik al goed, en nu de tweede nog een stuk beter.

In Star Trek Into Darkness wordt de bemanning van de Enterprise naar Aarde teruggeroepen. Daar treffen ze een chaotische wereld aan, die half vernietigd is door een destructieve macht die vanuit Starfleet zelf leek te komen. De vloot van de Federatie is weggevaagd en er zit voor de hechte crew van de Enterprise niets anders op dan op zoek te gaan naar de bron van de aanval. Kapitein Kirk leidt zijn bemanning op een klopjacht naar een wereld in een gevaarlijke oorlogszone.

Hierna een trailer.

 

11:46 Gepost door Kimmekepunk in Film | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik word van de trailer al een beetje wagenziek..al die flitsen..alsof ik naar de tv kijk als vriendlief zit te zappen! hahahaa!
Maar die nieuwe captain Kirk..tjonge..dat ze er echt eentje hebben gevonden die op de oude William Shatner leek zeg! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 01-06-13

De commentaren zijn gesloten.