20-06-13

De teller staat bijna op nul

Nu ben ik echt wel aan het aftellen hoor, het tellertje staat bijna op nul, binnen 48 uur zitten we op Schiphol te wachten tot onze vlucht vertrekt.

canada.png

De reis zal deels natuur, deels citytrippen worden. Eerst het natuurgedeelte: dan gaan we naar Whistler, een bekend berggebied in de buurt van Vancouver en naar Tofino, op Vancouver Island, waar er een gematigd regenwoud is en zee en zo. Erna enkele steden: Victoria, Vancouver en Seattle. En dan zullen de twee weken alweer voorbijgevlogen zijn. Van het onderstaande kaartje doen we enkel het kleine hoekje linksonder.

canada bc.gif

De weersvoorspellingen zien er wel niet te denderend uit: er wordt regen voorspeld en maar 16-17 graden. Maar we kunnen hopen dat het de komende dagen nog veranderd hé, en anders nemen we het er maar bij: we zijn toch op reis en we zullen ons amuseren. Knipogen

Tot gauw met enkele BC foto's.

12:53 Gepost door Kimmekepunk in Reizen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ha..dat kleine hoekje zal wel in grootte een paar maal heel België zijn vermoed ik? :-)
Gaat vast heel mooi worden..wel jammer van die weersvoorspelling, maar daar kun je je op kleden hè..gaat vast goedkomen.
In ieder geval..hartstikke veel plezier daar..en kom veilig weer terug straks!
Wij gaan zondag van start..heel rustig aan denk ik..via de Ardennen naar de Alpen..we zullen wel zien waar we uit gaan komen! ;-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 20-06-13

@MizzD, wel ja, zo'n een beetje groten ipv ongeveer 200 op 300 km, zal het eerder 350 op 370 km zijn. :)
Wat nog goed meevalt voor Canada. :)

Veel plezier.

Groetjes!!!

Gepost door: Kim | 20-06-13

Kim ik wens je een héél mooie reis toe! Het weer zal je moeten nemen zoals het komt,maar zoals je zegt je bent op reis en je maakt het zelf zo mooi als je kunt!IK kijk er al naar uit wat je gaat bezoeken in dit onmetelijke land!!

Gepost door: magda | 21-06-13

De commentaren zijn gesloten.