14-08-13

Chennai express

We gingen maandag naar de cinema met Indische vrienden, dus het werd een Bollywoodfilm: Chennai Express. Het was heel leuk en grappig. Ze deden veel verwijzingen naar andere bollywoodfilms, en gezien we er toch al veel zagen, hadden we die grapjes wel door. Andere grapjes hadden we misschien niet door: tijdens de liedjes deden ze het weer: geen ondertitels meer. grmbl. en het was een film waar ook de taal een rol speelde: de enen spraken hindi, de andere Tamil en er zullen ook grappen in gezeten hebben ivm de woordspelingen tussen het hindi en het Tamil, die ze natuurlijk niet vertaalden in de ondertitels. Vandaar dat onze Indische vrienden af en toe meer moesten lachen dan wij. Maar het was een leuke, ontspannende film.

De film gaat over een man, Rahul, die per ongeluk in een trein naar Chennai blijft zitten toen hij wou uitstappen, omdat hij een vrouw hielp opstappen en ook enkele mannen, mannen die de vrouw blijkbaar achterna zaten: zij was weggelopen van huis, en de mannen zaten achter haar aan om haar naar huis te halen, een dorp in Zuid Indië, waar haar vader een maffiabaas is...

Hierna de trailer, met Duitse ondertitels, want ik vond er geen andere en ik spreek geen hindi of Tamil Knipogen. En erna een liedje, deze keer met Engelse ondertitels. Ze bestaan dus, waarom had ik die maandag niet?

 

 

En nu zijn we klaar voor het lange weekend. :) Op stap naar Londen en Canterbury. Volgende week dus foto's. Lachen

16:48 Gepost door Kimmekepunk in Film | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Een láng weekend? oh oh..welke Belgische feestdag mis ik nu weer?? :-)
Have fun in ieder geval! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 14-08-13

Oooh..ik weet het al..15 aug. Maria Hemelvaart! die vieren wij hier ook nauwelijks..kwam er op vakantie vaak genoeg vervelend achter..als alle winkels in Oostenrijk en Frankrijk weer eens dicht waren op die dag! :-)

Gepost door: mizzD | 14-08-13

niet mijn genre van film! Groot gelijk dat je profiteert van het lange weekend!!

Gepost door: magda | 18-08-13

De commentaren zijn gesloten.