20-08-13

musical 1

Ons weekendje Londen en Canterbury is dus weer achter de rug, en we zijn elke avond naar de musical geweest, drie dus. Laat ons daar dan maar eens mee beginnen. Voor onze musical in Canterbury hadden we al tickets op voorhand. Voor Londen niet, we gingen 's morgens wel langs zo'n half price ticket booth gaan om te zien of we tickets met korting konden kopen. En dat is gelukt, maar niet voor de musicals die ik eerst in gedachten had, het was namelijk in London Kids Week, waar de kinderen dus voor veel musicals gratis kunnen gaan, waardoor de musicals gericht aan kinderen dus geen tickets in korting gaven en vaak ook al uitverkocht waren. Ik wou dus liefst naar Charlie and the Chocolate Factory gaan of naar Mathilda. Maar dat ging dus niet. En uiteindelijk wel best, want nadat we de tickets voor onze twee Londen musicals hadden gekocht, hoorde ik dat de ene eindigde op 31 augustus en de andere ergens in oktober. Anders hadden we die dus gemist.

Vandaag de eerste musical: A Chorus Line. Deze musical dateert uit 1975, en in 1985 is er ook een verfilming van gemaakt. Hier moet je het vooral hebben van de prestaties van de artiesten, want het decor is minimalistisch: het gaat over 17 artiesten die een auditie doen voor in de chorus line van een musical mee te doen, dus de bijrollen: de achtergronddansers en -zangers. Uiteindelijk zullen ze maar 8 mensen nodig hebben en iedereen wil graag de rol.

 

10:33 Gepost door Kimmekepunk in Muziek, Reizen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Aha...jullie hebben je hartje weer op kunnen halen hè..fijn zo! :-)

Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 20-08-13

Dat lijkt me prachtig om te bekijken en te horen. Jullie zullen wel genoten hebben! Nog een weekje en ik ben voor drie dagen naar Londen. en we gaan oa naar Mama Mia. Heb ik niet uitgekozen , het moet ook passen in die dagen dat we er zijn hé!

Gepost door: magda | 21-08-13

De commentaren zijn gesloten.