30-09-13

kleedjes

Voor we het over Canterbury gaan hebben, zullen we het eerst eens hebben over kleedjes. Degenen die mij kennen, weten dat ik altijd in broek rondloop, kleedjes en rokken, dat is al eeuwen geleden. Ik heb nog een paar rokken gehad de voorbije jaren, maar kleedjes... Ik denk dat mijn laatste kleedje dat ik droeg, mijn trouwkleed was, bijna 15 jaar geleden...

Daar is nu verandering in gekomen: de laatste paar maand heb ik zes kleedjes gekocht!!! Dat telt al hé. Hier een overzicht van de kleedjes, kunnen jullie je favoriet kiezen. Ik heb vier herfstkleedjes en twee zomerkleedjes. Hier zijn ze.

Kleedje 1: simpel zwart:

kleedje 1.JPG

Kleedje 2: terug zwart, maar nu met een grote kleurrijke bloem:

kleedje 2.JPG

Kleedje drie: het zwart blijft, ditmaal met rood en grijs:

kleedje 3.JPG

Kleedje 4: terug zwart, nu met groen, en een grote schets van Minnie Mouse erop, hoewel die niet echt te zien is op de foto, door de belichting:

kleedje 4.JPG

Voor de zomerkleedjes: geen zwart meer. Het eerste is groen:

kleedje 5.JPG

En het tweede is blauw:

kleedje 6.JPG

Zo, dit zijn ze. Welke zien jullie het liefst?

 

En gezien de tekening van Minnie niet zo duidelijk was op het groene jurkje, hier het kleedje zoals het op de website van de winkel staat:

 

disney kleedje.jpg

 

 

09:24 Gepost door Kimmekepunk in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hihi.. een echte modeshow? :-P
Ik zeg altijd maar dat een mens aan moet trekken wat ie zelf het mooiste vindt en het fijnste vindt zitten. Ikzelf begin echt niet meer aan jurken of rokken.. heb er de benen niet voor. Jou staat het echter allemáál prima hoor! Ik vond die Indiase gewaden die je eens liet zien wél leuker.. maar als ik dan tóch moet kiezen uit deze, dan vind ik het model (qua halsuitsnijding en zo) van de Mickey-jurk het leukste.. jammer dat je de afbeelding niet kunt zien op deze foto.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 30-09-13

@MizzD: ik zal er anders een foto bijzetten van de jurk zelf, van de site van de winkel, dan kan je de tekening zien. :)
Wim zal blij zijn te horen dat je die Indische gewaden leuk vond. :)

Gepost door: Kim | 30-09-13

Hihi.. op deze foto zie je die Minnie ook niet al te best! Maar de kleuren en het model zijn wel iets duidelijker en ik blijf erbij..de léukste wat mij betreft! :-)

Gepost door: mizzD | 30-09-13

Ja Kim het is moeilijk kiezen want je staa tmet alle jurkjes mooi en het hangt ook af in welk jaagetijde je ze draagt . De eerste met lange mouwen zul je niet op een hete dag aantrekken en het groene jurkje zomerjurkje niet op een regendag. Nu de foto erbij staat moet ik zeggen dat het Minniejurkje speciaal is. Een goede raad:draag ze maar allemaal ,ze staan je schattig!!

Gepost door: magda | 30-09-13

Ik kies voor het Minniejurkje! Pracht van een kleedje trouwens ... :-) !

Gepost door: Klaverke | 01-10-13

De commentaren zijn gesloten.