07-10-13

Canterbury

Ik ging nog enkele fotootjes van Canterbury posten. We hadden geluk dat weekend, het was prachtig weer. We wandelden eerst langs de rivier Stour naar het centrum van Canterbury. In de verte zie je het Marlowe Theater, waar we de musical zagen.

 

DSC01362.JPG

We liepen over dammetjes:

DSC01364.JPG

In het centrum kan je niet naast de kathedraal kijken, hier zie je de toegangspoort tot het domein:

DSC01368.JPG

's avonds gingen we er dan overheerlijk eten. mjammjammjam.

Op zondag gingen we naar een dierenpark. We waren er vroeg, zodat de dieren levendig waren. en het zonnetje scheen mooi, maar het was niet te warm, zodat de dieren veel rondliepen. Zoals de tijgers. Op een gegeven moment stond ik aan de kooi, en er kwam en tijger van links naast het hekken, één van rechts naast het hekken en één van rechtdoor, alle drie op mij ingezoomd. Ik kon ze zo horen denken: hmmm, er staat en lekker hapje daar, jammer van die hekkens...

DSC01871.JPG

Dit dierenpark heeft een stuk safari, waar je doorheen grote velden rijdt in een grote jeep/truck. Zo passeer je de neushoorns.

DSC01884.JPG

En de zebra's:

DSC01893.JPG

Zoals je kan zien, lopen ze er door elkaar:

DSC01984.JPG

Deze elandantilope lag te rusten:

DSC01999.JPG

Close-up van de struisvogel:

DSC02043.JPG

De bizons liepen er ook.

DSC02053.JPG

Er is dan ook een stuk waar je zelf rondloopt. Langs vele kooien met katachtigen, we hadden er geluk en zagen er veel. Soms zit je er tussen de bomen te staren, maar zie je ze niet.

DSC02061.JPG

Ook de lynxen liepen rond. toen we er vijf minuten later terug passeerden, waren ze al niet meer te zien:

DSC02080.JPG

En de bavianen waren ook speels, vooral het kleintje:

DSC02104.JPG

Erna gingen we nog naar het winkelcentrum aan Ashford vooraleer we terug naar de eurotunnel gingen om naar huis te gaan. Het einde van een prachtig weekend.

09:28 Gepost door Kimmekepunk in Reizen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Leuk zeg.. was nog nooit in een Engelse dierentuin.. daar gunnen we ons de tijd niet voor. Maar het zijn wél mooie zo te zien.. en nu zie ik er dan toch nog wát van hehe.
Ashford.. daar woonde m'n nicht een tijdje.. zij werkte toen bij de Eurotunnel. :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 07-10-13

Imposante gebouwen heb je veel in Engeland. En deze dierentuin doet me een beetje denken aan le Monde Sauvage in de omgeving van Luik .Daar kun je ook door een bepaald stuk rijden met je eigen wagen en zie je de dieren verrassend van dichtbij. Ik was er niet altijd gerust in ;-)

Gepost door: magda | 07-10-13

De commentaren zijn gesloten.