10-04-15

foto's

We zijn heel tevreden van onze fotoboeken die we bij albelli lieten maken, dus zijn we van vorige vakanties, waar we al boeken hebben, bezig met ook online fotoboeken te maken en af te drukken. Als eerste deden we Zuid-Australië, en het werd een heel mooi boek. Kijk zelf maar:

 

 

Van de vorige drie boeken die we deden, zag ik dat ik alleen Canada gepost heb. De link daar werkte niet goed, maar dat heb ik nu aangepast, het posten op je tablet werkt dus niet te goed.

De twee boeken die ik nog niet postte, zijn Disney World en Hawaii, jawel, de reis die minder goed eindigde dan voorzien...

Hier is Disney World: 

En hier is Hawaii: 

Op de laatste foto waar je me ziet, bij de zeepaardjes, was alles nog goed, een paar uur later niet meer, ik heb dus veel geluk gehad...

09:37 Gepost door Kimmekepunk in Reizen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wat een schitterende vakantieboeken Kim! Toch wel heel mooi om alles terug te kunnen kijken en na te kunnen genieten hè. Die laatste reis.. tja, tót het misging voor jou was die ook heel mooi.. sprookjesachtig bijna. Maar de droom werd een nachtmerrie hè.. gelukkig werd je wakker! :-)
Bedankt dat we mee mochten genieten.. je had er al veel foto's van op je blog hier gezet en die komen me nu bekend voor, maar nu zagen we het allemaal hè!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 13-04-15

De commentaren zijn gesloten.