06-04-15

Verjaardagsweekend

Mijn verjaardagsweekend zit bijna achter de rug.

Ik had een aantal cadeaus van onverwachte bronnen: kinepolis en nmbs.

Van kinepolis mocht ik op mijn verjaardag gratis naar de cinema, dat deden we dus. We zijn naar The Second Best Exotic Marigold Hotel geweest, een mondvol. En net zoals de eerste was het een hele goede film. De eerste ging over een groep oudere Britse mensen die door de crisis niet ten volle konden genieten van hun pensioen in Engeland en dus naar Indië trokken om daar met pensioen te gaan. De tweede gaat gewoon verder waar de eerste stopte, of liever, we zijn zes maanden verder...

 

Het tweede cadeau kwam van de nmbs: ik kreeg een weekendbiljet in eerste klasse naar een bestemming naar keuze. Op zondag gingen we dus naar Oostende, gaan eten in ons favoriet restaurant daar, de Marina. Het zal één van de laatste keren zijn dat we daar gingen, want de zaak staat over te nemen, de baas wil met pensioen gaan. Als ze tegen het eind van de grote vakantie geen overnemer gevonden hebben, gaat de zaak definitief dicht. We zullen het missen.

Het eten was natuurlijk overheerlijk. Gezien het Pasen was, namen we de paasmenu. Bij de aperitief (een prosecco voor mij en een witte martini voor wim) hadden we als hapje een lasanga van aubergine. Als eerste voorgerecht waren het witte asperges met een parmesaancrême en bresaola ham. Als tweede voorgerecht hadden we een risotto met artichokken en langoestines. Als hoofdgerecht namen we de dorade gebakken met een zoutkorst met een tomatenchutney, gebakken aardappeltjes en gegrilde groentjes, zoals wortelen, brocolli en bloemkool. Als dessert was het een tiramisu met rode vruchten. Gezien Wim allergisch is aan chocolade, kreeg hij een semifredo van nougat met rode vruchten. Dan nog een koffie voor Wim en een rode vruchten thee voor mij, met nog koekjes en een mini panna cotta. Het was heerlijk.

09:33 Gepost door Kimmekepunk in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Aha.. eindelijk een film die ik ook ken.. nou ja.. dat eerste deel dan.. zag 'm laatst nog es op de tv langskomen.. is een leuke.. echt goede acteurs die erin meespelen hè!
Wel leuke kadootjes die jij kreeg voor je verjaardag.. ik kreeg tegoedbonnen van bol.com, van vakantieveilingen en van de gamma.. en alleen die laatste heb ik kunnen verzilveren hehe.. bij de rest had ik niks nodig.. en dan heb je dus niks aan die bonnen! :-)
Gaat de Marina dicht..?? oooh wat zonde hè!
Maar jij had dit jaar in ieder geval een héél mooie verjaardag! :-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 06-04-15

De commentaren zijn gesloten.