28-07-15

Trouw

Vorige zaterdag zijn we naar een trouwfeest van vrienden van ons geweest. Het was heel goed. Ze hadden wel geen chance met het weer, in Gent heeft het gans de dag geregend, hopelijk viel het in Mechelen, waar het feest was, wat mee, of in Leuven, daar wonen ze in de buurt, dus ik veronderstel dat ze daar naar het gemeentehuis zijn gegaan.

Ik had moeite met te kiezen wat ik ging aandoen, door het slechte weer. Ik wou eerst een zomerkleedje aandoen, maar dat zou wat koud geweest zijn. En welke schoenen ging ik aandoen, ik loop nog altijd met een voetopheffer, die enkel in mijn sportschoenen past. Dus heb ik maar het zwarte kleedje aangedaan met die grote bloem op (herinner je de foto nog?) met lange mouwen, een paar dikke zwarte nylons onder, zonder voeten, zwarte sokken eronder en mijn sportschoenen aan.

Het eten was een buffet, maar een heel lekker buffet. Het begon al bij de receptie: daar kon je tapasbordjes halen: ansjovis, feta, champignons, rauwe ham... Dan bij het eten was er een Aziaatisch buffet, een Afrikaans buffet, een Mediterraans buffet, een Belgisch buffet. Het was allemaal heel lekker, we hebben gesmuld. En erna was er ook een dssertbuffet, uiteraard.

Toen begon het dansen, de openingsdans was wel niet wat ik gedacht had, ik dacht dat het een nummer van de Beach Boys ging worden, gezien hij daar een grote fan van is. Het werd Teenage Dirtbag, maar gedaan door Scala. Ik heb op youtube ernaar gezocht, en enkel deze versie gevonden, zonder clip:

 

16:53 Gepost door Kimmekepunk in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Aha.. is het dát, dat ding om je been.. een voetopheffer! Het lijkt een beetje op het ding dat ik om m'n been had toen m'n knieband afgescheurd was.. maar dat was gewoon om het gips dat de beugel vast hield niet te laten verzakken.. héél wat anders dus. En omdat dat gips niet zakte liet ik 'm meestal af.. zat met klittenband vast dus dat kon, bij jou natuurlijk niet. Lastig als je dan naar een feestje moet en alleen sportschoenen aan kunt.. maar och.. ik ga eigenlijk wel vaker op m'n lage wandelschoenen naar feestjes.. of op m'n Teva-sandalen.. ik héb namelijk helemaal geen 'nette' schoenen.. kan er niet op lopen en vind het bovendien zonde van het geld. Jij zult er ongetwijfeld toch nog heel feestelijk hebben uitgezien hoor, maar bovenal: ze zullen sowieso blij geweest zijn dat je er bij wás.. het had zomaar helemaal anders kunnen zijn hè.. en het gaat toch om jou als persoon, niet om wat je aan hebt. Dat vind ik tenminste altijd! :-)
Als het eten niét goed geweest zou zijn had ik eerder verbaasd gestaan.. het eten is in België volgens mij altíjd super! :-D
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 29-07-15

De commentaren zijn gesloten.