10-08-15

Beestig leuk weekend (deel 1)

We hebben een heel leuk weekend achter de rug, jammer dat het zo snel voorbij ging.

Het begon vrijdagavond al, toen kwamen er vrienden naar Gent na het werk en gingen we samen ergens eten. Als voorgerecht namen Vanessa en ik de mosselen op zijn Thais, wim nam de Vietnamees gegrilde sate en Tim nam de Thaise rundvleessalade. Als hoofdgerecht nam ik de groene curry met verse zalm, Vanessa en Tim namen de rode curry met kip en Wim nam de ribeye à la plancha. Dit allemaal overgoten met een lekker flesje rosé. Als dessert nam Wim de rijstpap met een koffie verkeerd, Vanessa een deca met een crème brulée en Tim nam een dessertwijn. Ik nam een Tchai thee. we kregen hierbij allemaal een heerlijk speculoosschuimpje. Het was heel lekker en heel gezellig, een perfecte afsluiter van de werkweek (voor de anderen dan, ik werk nog niet terug).

Op zaterdag gingen we naar de cinema, naar Pitch Perfect 2. Niet dat we de eerste gezien hadden, maar we dachten niet dat dit erg ging zijn. Het gaat over een a capella koor in college, dus moesten we meteen aan Glee denken, een reeks waar we allebei dol op zijn, over een gewoon koor in high school. Het verhaal is flinterdun, maar de muziek was fantastisch.

 

Wat we op zondag deden, is voor de volgende post.

10:29 Gepost door Kimmekepunk in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ah.. jij werkt dus toch nog niet? ik had gehoopt dat het alweer zó goed met je ging van wel.. maar: wat niet is kan natuurlijk nog komen hè.
In ieder geval zijn je vrienden je niet vergeten dus hehe.. samen uit eten ( geen beschrijving tot in de details, zodat het kwijl over m'n toetsenbordje loopt? tegenvaller! haha) en een film naar ieders zin.. een hele gezellige zaterdag lijkt me! Ben al benieuwd naar de zondag! :-)
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 11-08-15

Aha.. Thais dus! Het klinkt allemaal goed.. behalve dan de mosselen.. die lust ik niet. Maar saté is dan weer één van m'n favorieten. Die groene curry met verse zalm lijkt me heerlijk.. ik zou alleen bang zijn dat men er dan ook een paar garnaaltjes onder mengt, zo van : seafood is seafood.. maar ik ben gek op vis, maar lust dus niks van schaal- of schelpdieren.. en van garnalen word ik dus echt niet goed.

Ah, het is dus de reis die nog voor problemen zorgt.

Gepost door: mizzD | 11-08-15

Euhm.. ik ben niet allergisch hoor.. maar ik word er dus gewoon misselijk van, van garnalen. Door hoe ze voelen in je mond.. heb vroeger veel gevist en ze doen me gewoon té veel aan maden denken hehe. Kroepoek lust ik wel! :-)

Gepost door: mizzD | 12-08-15

De commentaren zijn gesloten.