12-08-15

Beestig leuk weekend (deel 2)

Op zondag gingen we naar Oostende, opnieuw. Ditmaal niet naar de Marina, maar wel naar een paar andere dingen, zoals het zandsculpturenfestival Frozen Summer Fun.

Om te beginnen waren er allerlei beelden over Frozen:

DSC05651.JPG

Olaf met een hoop kleine sneeuwmannetjes:

DSC05628.JPG

Maar dan waren er allerlei andere kunstwerken van Disneyfilms en attracties uit het park in Parijs. Hier het beeld van de film Brave:

DSC05635.JPG

Hier een overzichtsbeeld van allerlei Pixarfilms, zoals Toy Story, Monsters Inc en The Incredibles:

DSC05653.JPG

Een beeld over Wall-Ee

DSC05692.JPG

Daarnaast waren er ook beelden over Marvel, dat nu ook eigendom is van Disney en over Star Wars en Indiana Jones, want Lucasfilms hebben ze ook overgenomen. Hier het overzicht van Star Wars: 

DSC05673.JPG

Erna gingen we snel ergens lunchen, en het was heel lekker. We namen de lunchmenu met als voorgerecht kozen we alletwee voor de garnaalkroket, als hoofdgerecht koos wim voor de slibtongetjes en ik voor de mosselen. Het was zodanig lekker, dat we, toen we de rekening kregen en zagen dat ze te weinig hadden aangerekend, dat we het gezegd hebben. Daar waren ze zo blij mee, dat ze nog een drankje of koffie aanboden, maar daar hadden we geen tijd meer voor, want we moesten naar het Kursaal. We gingen namelijk naar de musical Mamma Mia gaan kijken en die was prachtig. 

10:59 Gepost door Kimmekepunk in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Haha.. leuke reden om het te zeggen dat ze te weinig rekenden... omdat het eten zo lekker was. Wij doen dat meestal alleen als we de mensen van de zaak vriendelijk vinden. ;-)

Die zandsculpturen vind ik altijd heel knap gedaan.. en dit was echt in jullie straatje ook nog hè! :-)
Musicals ben ik niet zo fan van, maar als je het zoals jullie kunt smaken, is het des te beter dat het goed uitgevoerd wordt! :-)
Yep.. dat was dus echt een heel leuk weekend!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 12-08-15

De commentaren zijn gesloten.