25-10-15

Terug op reis

We zijn terug op reis, tijd om nog eens te posten dacht ik. En ook omdat Wim door heeft waarom het niet lukte om in te loggen via edge: hij was er ingelogd op proximus, dus wou de skynetblogs ook naar zijn blog gaan, die hij niet heeft. Hij heeft zich dus uitgelogd op proximus en nu kan ik terug naar mijn blogje.

De vlucht naar Orlando duurde heel lang, vond ik, maar nu zijn we er geraakt. Ik heb al een foto van het leukste deel van de vlucht: in Philadelphia zijn we lekker gaan eten in Legal Sea Foods. Telkens we via Philadelphia vliegen, en we hebben tijd, gaan we in dat restaurant eten. Deze keer nam ik een lobster roll:

 

DSC_0019.JPG

Vandaag wordt het een rustdag, maar morgen beginnen we aan Disney World, we beginnen in Epcot, waar het momenteel het Food and Wine Festival is, ons op het lijf geschreven, nietwaar?

12:43 Gepost door Kimmekepunk in Reizen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Volgens mij had Chrisje van de teamblueblog dat probleem ook een tijdje geleden.. en trouwens ook dat probleem van jou nú, dat ze niet meer op haar blog kon sinds ze windows 10 had. Blijkbaar werkt er iets dan toch vierkant met dat besturingsprogramma en de blogs. (hoewel Skynet zegt er niks van te weten)
Denk dat het misschien een smartphonefoto is? ik weet het niet hoor, heb er geen verstand van en Chrisje had ook geen oplossing gevonden volgens mij.
Ik ben net terug van vakantie in de Provence.. jullie nog heel veel vakantieplezier hè!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 27-10-15

De commentaren zijn gesloten.